FunX

Famke Louise en Numidia geven sneak peek weg van nieuwe track en videoclip

  1. Newschevron right
  2. Famke Louise en Numidia geven sneak peek weg van nieuwe track en videoclip

Famke Louise en Numidia waren vanochtend te gast bij Start en dat was of course niet zomaar! De power ladies droppen deze vrijdag hun keiharde track 'Alleen Wij'. Vuuuur, fuegooo, fireee! Daar wil je natuurlijk meer over weten. En daarom ga je dit artikel ook helemaal aflezen.. toch?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik had daarvoor wel verschillende artiesten in mijn hoofd, maar toch had ik het liefst Famke erop."

Collab

Dit soort crazy samenwerkingen ontstaan vaak uit het niets, precies zoals het bij de ladies gebeurde. Famke Louise: "Mijn manager liet het aan me horen in de auto en ik dacht gelijk: dit is echt heel tof. En die verse was nog leeg." Famke belde Numidia meteen op en de dames doken de studio in om de track te tapen. Over de lege verse vertelt Numidia: "Ik had daarvoor wel verschillende artiesten in mijn hoofd, maar toch had ik het liefst Famke erop."

Vrouwen

De vrouwelijke artiesten gaan op dit moment heel hard in Nederland. En dat is maar goed ook! Maar zijn de female artists op hetzelfde level als de mannen? Famke Louise: "Misschien een beetje, maar nog niet op het level van wat een jongen zou kunnen bereiken."

Famke was ook blij dat er dit jaar bij de FunX Music Awards een nieuwe categorie was voor alléén vrouwen. En we weten allemaal dat zij die award gewonnen heeft! "Iedereen krijgt een eerlijke kans. Als het gewoon één categorie was dan had ik 'm sowieso niet gewonnen." Numidia vult aan: "In het buitenland is het heel normaal als vrouwen een hit scoren en in Nederland is dat vreemd ofzo." Het kan volgens de ladies dus nog iets beter. Gelukkig dragen zij al hun steentje bij. En hoe!

Videoclip

Terug naar hun nieuwe track! Famke Louise en Numidia wilden nog niet te veel weggeven over de nieuwe clip, maaaaar uiteindelijk kwamen ze toch met een klein inkijkje. "Wij zijn gewoon twee sexy basketbalcoaches die een mannenteam onder hun hoede hebben", vertelt Famke Louise. Hoe bedoel je powervrouwen?

Naambord-game

Natuurlijk konden de dames the building niet verlaten voordat er een spelletje gespeeld werd. Daarom werd hun kennis over elkaar uitgetest met de Naambord-game.

Ster advertentie
Ster advertentie