Sport

Uitgejouwde Sadio Mané huilt na gewonnen wedstrijd van Senegal

foto: twitter/metrodakar_net
  1. Newschevron right
  2. Uitgejouwde Sadio Mané huilt na gewonnen wedstrijd van Senegal

In Engeland speelt Sadio Mané bijna wekelijks de sterren van de hemel bij Liverpool, maar in de nationale ploeg van Senegal wil het scoren maar niet lukken voor de aanvaller. Ook in de wedstrijd van Senegal tegen Equatoriaal-Guinea kwam de 57-voudig international niet aan het scoren toe en na de wedstrijd barstte de voetballer in tranen uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitgejouwd

Sadio Mané probeerde zich na de gewonnen wedstrijd nog groot te houden, maar het werd hem uiteindelijk te veel. Hij was duidelijk aangeslagen doordat het publiek hem bleef uitjouwen na een grote gemiste kans. De aanvoerder van Senegal kreeg barstte in tranen uit en zakte vervolgens door zijn benen. De teamgenoten van Sadio Mané deden nog hun best om hem te ondersteunen, maar hij leek ontroostbaar.

Steun uit alle hoeken

De fans in het stadion waren misschien niet bepaald aardig voor hun aanvoerder, maar in de reacties op zijn laatste Instagrampost krijgt Sadio Mané vooral steun. En die steun komt uit allerlei landen, van Engeland, Senegal en Maleisië tot aan Egypte. Zo schrijft ene Adel Ammar: "Hey my brother please I dont want to see you crying again .. I'm supporting you from Egypt and really you are a big star ." Ene Dizzydawa laat 'Supermané' niet alleen: "There will always be idiots who know it all. We are behind you Supermané. This is what YNWA (You Never Walk Alone) means."

Ster advertentie
Ster advertentie