Sport

'Conor McGregor stapt opnieuw boksring in met Floyd Mayweather'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 'Conor McGregor stapt opnieuw boksring in met Floyd Mayweather'

Floyd Mayweather heeft aan Engelse media laten weten dat hij en Conor McGregor in 2023 opnieuw de ring in stappen. Of het een professionele bokswedstrijd of een presentatiewedstrijd wordt, is nog niet zeker.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2023

Dit weekend vecht Mayweather een exhibitiewedstrijd tegen de Japanner Mikuru Asakura en in november gaat de ongeslagen oud-kampioen (50-0) nogmaals de ring in voor een ’vriendschappelijk’ gevecht. "In 2023 is het de beurt aan Conor", zegt Mayweather. "We weten nog niet of het een exhibitie wordt of een echt gevecht, maar we hebben gesproken over beide. Ik heb liever een exhibitie."

'Geen schade'

In het interview laat Mayweather ook weten dat hij op zijn leeftijd niet meer geïnteresseerd is in serieuze gevechten met professionele boksers. "Ik wil geen gevechten meer waarin ik echt schade kan oplopen. Dus jongens zoals Conor McGregor en jongens die niet zo hard slaan, zoals YouTubers, heb ik geen moeite mee om tegen te strijden. Maar niks waar ik mezelf pijn kan doen."

Moneyfight

In 2017 was het eerste gevecht tussen McGregor en Mayweather in Las Vegas. Mayweather won het gevecht en breidde zijn ongeslagen reeks uit naar 50 overwinningen. Ook werd er veel geld verdiend met het gevecht: Mayweather zou er zo'n 300 miljoen euro aan hebben overgehouden en ook McGregor zou meer dan 100 miljoen hebben verdiend.

Ster advertentie
Ster advertentie