STER Advertentie
STER Advertentie

Mohamed Ihattaren bedankt voor medeleven, liefde en steun na overlijden van vader

Mohamed Ihattaren bedankt voor medeleven, liefde en steun na overlijden van vader
ANP

Zondag 13 oktober 2019 - 11:18 uur

|

Door:

Burç

PSV'er Mohamed Ihattaren heeft gisteravond in een Instagram-bericht zijn dank geuit voor alle steun die de 17-jarige voetballer heeft gekregen na het overlijden van zijn vader Mostapha Ihattaren:

Woorden schieten tekort

"Een warmer en mooier afscheid van mijn lieve vader hadden we ons niet kunnen wensen. Woorden schieten tekort wanneer het verlies van ons dierbaarste bezit zo liefdevol omarmd word. Wij willen jullie uit de grond van ons hart bedanken voor alle blijken van medeleven. We zijn trots op onze vader en we houden zielsveel van hem. Het is een troost te weten dat deze gevoelen door velen worden gedeeld."

Bedankt

Ihattaren eindigt het bericht met: "Voor het medeleven, liefde en steun in deze moeilijke tijd willen wij iedereen hartelijk danken. Bedankt voor alle kaarten, telefoontjes, bloemen en bericht."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Steunbetuigingen

De vader van Ihattaren overleed vorige week zondag aan de gevolgen van kanker. Die dag speelde Mo logischerwijs niet voor PSV tegen VVV Venlo, maar de wedstrijd stond door het trieste bericht wel in het teken van de familie Ihattaren. Voor de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden voor zijn vader en tijdens de wedstrijd droegen zijn ploeggenoten de doelpunten op aan Mo.

Minuut 24

De opvallendste actie vond plaats in de 24ste minuut (rugnummer van Ihattaren). Toen volgde een luid applaus in het Philips Stadion. Na het duel gingen de PSV'ers op de foto met een spandoek met daarop de tekst: Mo: stay strong.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Franse kust overspoeld met 60 miljoen euro aan cocaïne

  • Laurent Simons (9) haalt bachelordiploma aan TU Eindhoven

  • Awkward: Drake is verrassingsact, maar wordt uitgefloten door teleurgesteld publiek

  • Chinese toerist filmt vis met menselijk gezicht

  • Donovan bouwde zonder dat hij het wist duizenden euro's schulden op

  • Tienduizenden studenten kunnen OV-geld terugvragen