Sport

Jake Paul rent weg tijdens confrontatie met Floyd Mayweather

foto: Instagram: jakepaul
  1. Newschevron right
  2. Jake Paul rent weg tijdens confrontatie met Floyd Mayweather

Na een basketbalwedstrijd van Miami Heat is het buiten het stadion tussen Jake Paul en Floyd Mayweather tot een confrontatie gekomen. Jake Paul is daarbij weggerend, omdat hij dacht aangevallen te gaan worden.

Confrontatie

Op beelden is te zien hoe Floyd en andere leden van zijn team Jake omringen buiten het stadion van Miami Heat. Het lijkt erop dat Jake slechts een bewaker bij zich had, terwijl Floyd met een grotere groep was. Zodra de groep van Floyd dichterbij begon te komen, zette Jake het op een lopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie Jake

Jake heeft via Instagram inmiddels gereageerd op het incident. De voormalig YouTuber, die de laatste jaren succes heeft gehad als bokser, legt in een video uit wat er is gebeurd. "Dus ik verlaat het stadion en Floyd Mayweather komt samen met vijftig gasten uit een zijstraatje waar ze me aan het opwachten waren. Ze zeggen: 'Dus wat is er? Wat is al dat gepraat nu?', waarna ik zeg: 'Ten eerste, wat heb ik tegen je gezegd Floyd? Ik heb je pet afgepakt en je bent er nog steeds boos over? Kom op, man'. Vervolgens beginnen 50 gasten me letterlijk te omsingelen om me te bespringen en toen was ik weg."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Achtergrond

De aanleiding van de ruzie is ongetwijfeld een incident van twee jaar geleden, toen Jake na een persconferentie de pet van Floyd afpakte. Er ontstond een opstootje, waarbij Jake in het gezicht zou zijn geraakt door een van de bewakers van Floyd.

Ster advertentie
Ster advertentie