Sport

Jake Paul vecht tegen nieuwe tegenstander op bizarre voorwaarde

foto: YouTube: BT Sport Boxing
  1. Newschevron right
  2. Jake Paul vecht tegen nieuwe tegenstander op bizarre voorwaarde

Jake Paul gaat het waarschijnlijk opnemen tegen bokser Tommy Fury in zijn volgende gevecht. Fury moet dan echter wel voldoen aan een bizarre voorwaarde: een jaar lang moet hij door het leven gaan als 'Tommy Fumbles'.

Naamsverandering

Tommy Fury is het jongere broertje van Tyson Fury, de huidige wereldkampioen in het zwaargewicht. Omdat Tyson onlangs grappend over zijn broertje zei dat hij de familienaam moest opgeven als hij zou verliezen, heeft Jake Paul dat nu als voorwaarde gesteld voor het gevecht. In het officiële contract staat dat Tommy zijn naam moet veranderen en een jaar lang 'Tommy Fumbles' moet heten. Als Tommy wint, geeft Jake Paul hem 500.000 dollar extra.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Deal'

Tommy Fury, die ook bekend is vanwege zijn deelname aan Love Island UK, wachtte niet lang met zijn reactie en deelde een video op Twitter: "Of we een deal hebben? Stuur dat nu meteen naar mijn advocaten dan kijken we ernaar en regelen we het, want er is geen kans dat jij dit gevecht wint. Je gaat weg op een brancard. Je wordt ko geslagen en je weet het", aldus Tommy, die de eerste professionele bokser zou zijn tegen wie Paul vecht. Hiervoor vocht Paul tegen andere YouTubers of oud-MMA-vechters.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie