Sport

Management Badr Hari stelt fans gerust: "Het gaat goed met hem"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Management Badr Hari stelt fans gerust: "Het gaat goed met hem"

Fans maken zich al geruime tijd zorgen om Badr Hari. De kickbokser post sinds 23 september vreemde foto's op Instagram en sindsdien vragen zijn volgers zich af of hij wel oké is. Zijn management heeft vandaag eindelijk het verlossende antwoord gegeven: Badr maakt het gewoon prima!

"Hij is niet gehackt"

Naar aanleiding van de foto's van Badr en de reacties daarop van fans besloot NOS Stories contact op te nemen met het management van de zelfbenoemde 'Ambassadeur van de Willy Wonka chocoladefabriek' om te kijken hoe het met hem gaat. Het management zegt dat Badr niet gehackt is en dat het goed met hem gaat. Daarnaast lieten ze weten dat de kickbokser hard aan het trainen is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vreemde foto's

Badr staat erom bekend typische foto's van zichzelf te posten op Instagram tijdens vakanties en trainingen of van zijn familieleden. Echter veranderde dat op 23 september. Zo begon hij vreemde foto's te plaatsen van onder meer tekenfilms, een vos die over een schaap springt en een foto van een meisje dat zo uit een horrorfilm had kunnen komen. Fans dachten dat zijn account gehackt was of dat het mentaal niet goed ging met de kickbokser, maar die zorgen blijken nu ongegrond te zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie