Up 2 Date

Badr Hari teleurgesteld in zichzelf en wil rematch tegen Wrzosek

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari teleurgesteld in zichzelf en wil rematch tegen Wrzosek

Badr Hari is momenteel allesbehalve tevreden over de uitkomst van de wedstrijd van afgelopen zaterdag in Ahoy tijdens Glory 78. Hoewel Badr de wedstrijd domineerde, ging hij in de tweede ronde alsnog knock-out tegen Arkadiusz Wrzosek. De legendarische kickbokser is ondanks zijn verbeterde prestaties in de ring teleurgesteld in zichzelf en wil nu een rematch tegen Wrzosek.

Teleurgesteld

Badr wist de wedstrijd ruim 4 minuten te domineren en sloeg Wrzosek maar liefst drie keer naar de grond. Verrassend genoeg ging hij zelf na een headkick neer en was de wedstrijd meteen beslist. In een Instagrampost laat de legendarische kickbokser weten dat hij teleurgesteld is en toont hij begrip voor de teleurstelling van fans. "Jullie zijn teleurgesteld en ik ben teleurgesteld", schrijft hij. "Het resultaat is niet goed. Het is moeilijk om het positieve te zien in dit gevecht. Maar ik moet zeggen dat ik me sterk voelde en klaar was voor de strijd."

Verder zegt hij dat hij zich fysiek goed voelde voordat hij knock-out ging. "Ik ben op de goede weg en zal niet stoppen tot ik in deze klasse heb gedomineerd. Allereerst, laten we beginnen met een rematch."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gooi naar de wereldtitel

Badr heeft sinds 2015 geen enkele wedstrijd meer gewonnen. Inclusief de nederlaag van afgelopen zaterdag heeft de Amsterdammer vijf wedstrijden achter elkaar verloren. Ook kampte hij de afgelopen jaren met verschillende blessures. Om weer een gooi te doen naar de wereldtitel brak hij na vijftien jaar met zijn vorige trainer Mike Passenier en ging hij verder onder leiding van Said El Badaoui. Na de nederlaag tegen Wrzosek is de kans echter zeer klein dat hij nog wereldkampioen kan worden.

Ster advertentie
Ster advertentie