Up 2 Date

Rico Verhoeven klaar voor derde wedstrijd tegen Badr Hari: 'Lets go!'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven klaar voor derde wedstrijd tegen Badr Hari: 'Lets go!'

Het was het weekend van topkickbokser Rico Verhoeven. Hij won zaterdagavond het Glory-zwaargewichttoernooi in Ahoy na tegenstanders Hesdy Gerges en Tarik Khabez te hebben verslagen. Fernando feliciteerde hem met zijn winst in Start met Fernando en kon het natuurlijk ook niet laten om hem die ene prangende vraag te stellen: komt er een derde Rico vs. Badr?

Ready in de zomer

Dit naar aanleiding van uitspraken van Badr Hari die gisteravond te gast was in het programma van Humberto Tan. Humberto vroeg Badr of hij verwacht dit jaar nog tegen Rico te zullen vechten. Het antwoord van Badr was duidelijk: die wedstrijd gaat er zeker komen. Badr geeft aan een moeilijk jaar te hebben gehad, maar zichzelf weer opnieuw te hebben gevonden. Hij is veel aan het trainen en verwacht in de zomer ready en in topvorm te zijn. "Ik in mijn beste vorm tegen Rico in zijn beste vorm: hij wint het niet" voorspelt Badr.

foto: RTL

Badr Hari bij Humberto: ''Eind van de zomer ben ik klaar voor Rico''

Zelfde proces

Ook Rico Verhoeven lijkt het "te gek" als de wedstrijd er gaat komen, laat hij vanmorgen weten aan Fernando. Rico vertelde dat hij zich herkent in het proces van Badr, die aangeeft zichzelf opnieuw te hebben gevonden. Verhoeven is namelijk door hetzelfde proces gegaan. “Alleen het verschil is, dat ik mijn wedstrijd wel won, dat ik viel en op stond. Snapje? Dat is het grote verschil en dat gaat uiteindelijk de volgende wedstrijd ook weer gebeuren. Ik ben op dat level, het is gewoon mijn tijd. Niemand gaat dat van mij afpakken”.

Rico Verhoeven: "Hij zei dat ik de allerbeste ben"

Derde keer

Het zou de derde keer worden dat de mannen tegen over elkaar staan in de ring. Tot nu toe trok Badr Hari aan het kortste eind. Hij verloor twee keer vanwege blessures. De eerste keer liep hij een armblessure op en de tweede keer verliet hij, huilend van de pijn aan zijn been, het stadion op een brancard. Maar wie weet loopt het deze keer beter af voor Badr. Driemaal is immers scheepsrecht!

Ster advertentie
Ster advertentie