Sport

Rico Verhoeven neemt het op voor Badr Hari en sluit derde gevecht niet uit

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven neemt het op voor Badr Hari en sluit derde gevecht niet uit

Rico Verhoeven heeft vanavond bij Peptalk gereageerd op de verliespartij van Badr Hari. De wereldkampioen vindt niet dat je iemands carrière op basis van deze wedstrijd kunt afschrijven en sluit een derde gevecht met Hari niet uit.

"We gaan het zien"

Als gevraagd of hij Hari vond tegenvallen, zegt Verhoeven: "Het is niet dat hij tegenviel, maar je zag gewoon de weerbaarheid van Benny. Wij stoppen nooit." Als in de studio wordt gesteld dat een derde wedstrijd met Hari er nu niet meer in zit, neemt Verhoeven het zelfs even voor hem op. "We gaan het zien. Wat ik jammer vind, is dat iedereen nu zegt: 'Badr is klaar, hij is out'. Dat vind ik niet. Ik vind niet dat je iemands hele carrière op basis van zo'n wedstrijd kan afschrijven. De man heeft superprestaties neergezet."

Tips

Aan het begin van de uitzending deelde Verhoeven wel nog een kleine sneer uit naar Hari: "Het was in ieder geval geen walk in the park", doelend op de uitspraken van Hari voorafgaand aan het gevecht. Verder gaf hij nog aan dat hij zijn Benny van een aantal tips heeft voorzien. "Vooral lekker vanaf het begin trappen op zijn armen. In de latere rondes gaat dat zijn tol eisen. En dat heeft het gedaan." Volgens de huidige wereldkampioen won Adegbuyi ook de eerste ronde, ondanks dat Hari altijd snel begint. "Benny wint wel ronde één. In ronde twee wordt hij geraakt. Maar gelukkig krijgt hij bij ons in de gym mee dat je weerbaar moet zijn. Derde ronde komt hij goed terug en maakt er een einde aan."

Ster advertentie
Ster advertentie