Sport

Badr Hari knock-out geslagen in derde ronde

foto: ANP REMKO DE WAALfoto: ANP REMKO DE WAAL
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari knock-out geslagen in derde ronde

Veel mensen hadden op deze wedstrijd gewacht, maar Badr Hari heeft zijn rentree in de ring niet met een overwinning gevierd. Hij verloor zaterdagavond van Benjamin Adegbuyi en ging in de derde ronde knock-out.

Derde ronde

In de eerste ronde kwam Hari drie keer ten val door Adegbuyi. In de tweede ronde moest Adegbuyi behoorlijk wat klappen incasseren en sloeg Hari hem tegen de grond. Toch was de derde ronde al vrij snel voorbij. De Roemeense kickbokser sloeg zijn tegenstander tegen de grond. De klap op Hari’s neus heeft gezorgd voor een knock-out.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Knock-out

Een paar dagen voor het gevecht liet Hari weten dat hij dacht in de eerste ronde al klaar te zijn met zijn tegenstander. Toen Adegbuyi tijdens de persconferentie voorspelde dat hij Hari in de tweede ronde knock-out zou slaan, reageerde Hari: "Het is moeilijk om iemand KO te slaan in de tweede ronde, als je zelf KO ligt in de eerste."

Locatie

De Glory 76 wedstrijd vond plaats in Rotterdam Ahoy, een locatie die door de organisator zorgvuldig geheim was gehouden. Toeschouwers waren vanwege het coronavirus niet welkom en moesten de wedstrijd volgen via een stream. Dit gevecht betekende de zeventiende nederlaag van Hari in 123 officiële kickboksgevechten.

Ster advertentie
Ster advertentie