Sport

Glory: 'Rico Verhoeven en Badr Hari stappen de ring weer in'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Glory: 'Rico Verhoeven en Badr Hari stappen de ring weer in'

Kickboksorganisatie Glory heeft aangekondigd dat Rico Verhoeven (31) en Badr Hari (35) weer samen de ring in gaan stappen. Dat meldt De Telegraaf. Het mega-evenement zou in december 2020 moeten gaan plaatsvinden.

Titelgevecht?

Het is nog niet duidelijk waar het gevecht tussen Rico en Badr gaat plaatsvinden en of er publiek bij aanwezig kan zijn, vanwege de coronacrisis. Glory wil ook nog niet bevestigen of het een wereldtitelgevecht wordt tussen beide kickboksgrootheden, omdat ook Jamal Ben Saddik in het programma is opgenomen en al lange tijd wacht op zijn kans op de wereldtitel.

Onderhandelingen

Volgens de krant zijn de onderhandelingen in volle gang en wil Glory binnen enkele weken alle partijen bekendmaken. Het zou dus ook een zwaargewicht-toernooi kunnen worden. Een ding is zeker en dat is dat Badr tegen Rico commercieel heel aantrekkelijk is.

Badr vs Rico #3

Dit zou alweer de derde partij tussen Rico Verhoeven en Badr Hari zijn. De vorige twee partijen werden door Verhoeven gewonnen, nadat Hari moest opgeven. De laatste partij werd eind 2019 gevochten en werd door maar liefst 3,5 miljoen mensen bekeken op televisie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie