Sport

Badr Hari helemaal ready voor nieuwe wedstrijd

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari helemaal ready voor nieuwe wedstrijd

Het lijkt erop dat Badr Hari opnieuw wil vechten met Rico Verhoeven. Zijn laatste foto op Instagram belooft in ieder geval dat - mocht er weer een gevecht voor hem op de agenda komen - Badr er helemaal klaar voor lijkt te zijn.

te comfortabel

"Wordt nooit te comfortabel", schrijft Badr Hari onder een foto waarop hij te zien is met een bezweet, ontbloot bovenlijf. Het is duidelijk te zien dat Badr geen last heeft van coronakilo's: hij ziet er topfit uit.

Geheimzinnig

"Weer er altijd klaar voor", is de tweede zin die Badr geheimzinnig onder zijn foto plaatst. Zou dat gaan om een derde gevecht tegen Rico Verhoeven? Of wil hij het binnenkort tegen iemand anders in de ring opnemen?

reacties

Onder andere Glory, de bekendste kicksportbond, reageerde met een vlammetje en een box onder de foto van Badr. Ook onder andere Sunnery James, Dave Roelvink, Arie Boomsma, Dj Chuckie, Jalal Oba en Tyjani Beztati reageerden positief onder zijn post. Toch zijn er ook een paar negatievelingen onder de foto op Insta te vinden: die mensen plaatsen vooral comments met grapjes over 'dingen breken'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie