Sport

Badr Hari heeft gebroken neus en beraadt zich op toekomst

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari heeft gebroken neus en beraadt zich op toekomst

Badr Hari heeft na het gevecht met Benjamin Adegbuyi zijn neus op twee plekken gebroken. Volgens zijn trainer Mike Passenier gaat het duo zich nu beraden over de toekomst.

Quote

We nemen nu eerst even rust."

Mike Passenier

Wereldtitel 2021

In gesprek met NU.nl bevestigt Passenier dat Hari zijn neus heeft gebroken en daarom zaterdagavond niet meer voor de media verscheen na de verloren partij. In aanloop naar het gevecht zei Hari nog dat hij zijn zinnen had gezet op de wereldtitel van GLORY in 2021. Het is nog onduidelijk of er verandering komt in die plannen: "We nemen nu eerst even rust en gaan ons dan beraden. We zullen overleggen met GLORY, dan komt het wel weer goed," zegt Passenier.

Het gevecht

In de eerste twee rondes van het gevecht met Adegbuyi had Hari nog het overwicht, maar na een rake rechterhoek van de Roemeen in de derde ronde veranderde alles. Badr probeerde zich vast te grijpen aan Adegbuyi maar de Roemeen wist de partij toch te beƫindigen. De verliespartij betekent voor Hari zijn derde nederlaag op rij, nadat hij twee keer moest opgeven tegen Rico Verhoeven door blessures. De laatste zege van Hari dateert alweer van 2015. Sindsdien wist hij wel nog een keer te winnen van Hesdy Gerges, maar die partij werd ongeldig verklaard omdat beide kickboksers positief testten op doping.

Ster advertentie
Ster advertentie