Sport

Gevecht Badr Hari verplaatst naar september in GelreDome

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Gevecht Badr Hari verplaatst naar september in GelreDome

De rentree in de ring van Badr Hari is verplaatst van 17 juli naar 4 september. Bovendien vindt het gevecht met Arkadiusz Wrzosek plaats op een nieuwe locatie: het GelreDome in Arnhem.

Terug in het GelreDome

Oorspronkelijk zou het GLORY-gevecht van 17 juli plaatsvinden in Rotterdam Ahoy. Hari keert dus terug in het GelreDome, waar hij eerder al tegen Rico Verhoeven vocht. Zijn laatste gevecht, tegen Benjamin Adegbuyi, verloor hij in december door knock-out met een gebroken neus.

Volle capaciteit

De Telegraaf berichtte woensdag dat het gevecht wordt verplaatst omdat Hari tijdens de training opnieuw zijn neus heeft gebroken, maar GLORY-topman Scott Rudmann ontkent dat en geeft als reden dat het gevecht in september met volle capaciteit gehouden kan worden. "De informatie die gegeven is, is niet correct. De reden dat wij het verplaatsen is niet Badr, maar het feit dat wij weer met een vol stadion mogen organiseren", aldus Rudmann tegen Vechtsportinfo.nl.

"We willen dat het goed verloopt en dat is niet allemaal te regelen voor 17 juli", licht Rudmann verder toe. "We moeten flink wat aanpassingen doen en dan is 4 september een betere datum. Iedereen is dan terug van vakantie en op 5 september is de Formule 1. Het wordt een groot sportweekend."

Ster advertentie
Ster advertentie