Sport

Badr Hari keert deze zomer weer terug in de ring bij Glory

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari keert deze zomer weer terug in de ring bij Glory

Badr Hari is klaar om deze zomer weer terug te keren in de ring. Op 17 juli neemt hij het bij Glory op tegen de Poolse Arkadiusz Wrzosek, de nummer acht op de zwaargewichtlijst. Het gevecht zal plaatsvinden tijdens GLORY 78 in het Rotterdamse Ahoy. Of er publiek bij aanwezig mag zijn, is nog niet bekend.

Teleurgesteld

De terugkeer van Badr zal een half jaar na zijn onverwachte verlies van de Roemeense Benjamin Adegbuyi plaatsvinden. Bij dat gevecht in december ging hij in de derde ronde knock-out met een gebroken neus. Nu kan hij niet wachten om die nederlaag goed te maken en te laten zien dat hij nog steeds alles in huis heeft om kampioen te worden. "Badr was heel erg teleurgesteld in zichzelf", vertelt Robbie Timmers van Glory tegen NU.nl. "Maar er is echt geen sprake van geweest dat GLORY hem heeft moeten overhalen. Al snel wilde hij weer een nieuw gevecht."

'De oude Badr'

Op zijn Instagram is te zien dat Badr de afgelopen tijd hard heeft getraind. Volgens Timmers zit hij vol energie: "Hij was echt boos. Als ik hem nu aan de telefoon spreek, dan proef je gewoon de agressiviteit. Hij is keihard aan het trainen, ik denk dat we de oude Badr weer terug gaan zien." Wie weet vindt dit jaar dan ook dat langverwachte derde gevecht tegen Rico Verhoeven plaats?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Glory

Glory is van plan dit jaar minstens twee vechtgala's te organiseren. "Ook Rico Verhoeven zal dit jaar weer in actie komen. Misschien wel vaker dan één keer", aldus Timmers.

Ster advertentie
Ster advertentie