Sport

Badr Hari duwt tegenstander Arkadiusz Wrzosek tijdens staredown in Ahoy

foto: Instagram: FunX
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari duwt tegenstander Arkadiusz Wrzosek tijdens staredown in Ahoy

Het ging er vandaag hard aan toe tijdens de staredown tussen Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek in Ahoy. De 29-jarige Wrzosek stond oog in oog met zijn idool Badr Hari, die tegen het einde van de staredown allesbehalve sportief bleef. Badr duwde zijn tegenstander namelijk keihard weg en liep vervolgens weer het podium af.

"Badr is moe"

Badr en Wrzosek nemen het aanstaande zaterdag tegen elkaar op bij Glory 78 in het Rotterdamse Ahoy. Wrzosek liet aan NU.nl weten dat hij er zeker van is dat hij van Badr gaat winnen en dat zijn lichaam niet veel meer kan hebben. "Badr is moe, zijn lichaam is op. Ik denk dat als hij niet wint, en dat gaat ook niet gebeuren natuurlijk, dat hij dan beter kan stoppen", aldus de Poolse kickbokser. Ook voegt hij daaraan toe dat Badr een mooie leeftijd heeft om te stoppen en dat hij hoopt dat hij degene mag zijn die zijn carrière zal beëindigen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Badr moet zich bewijzen

Hoewel de woorden van Wrzosek wat weg hebben van grootspraak heeft Badr aanstaande zaterdag wel wat te bewijzen in Ahoy. Zijn vorige vier wedstrijden heeft hij namelijk allemaal verloren. De Amsterdamse kickbokser wist wel te winnen van Hesdy Gerges, maar die overwinning werd ongedaan gemaakt vanwege een positieve dopingtest. Daarnaast kampte hij de laatste tijd met veel blessures. Sommigen denken dan ook dat zijn carrière voorbij is als hij zaterdagavond niet wint. Ondanks zijn tegenvallende prestaties liet Badr weten dat hij nog niet van plan is te stoppen. Met zijn nieuwe trainer Said El Badaoui hoopt hij weer een grote comeback te maken.

Ster advertentie
Ster advertentie