Sport

David Neres en Soufiane Touzani delen elkaar panna's uit in 'Fakka met die PATTA'

foto: YouTube: Touzani TV
  1. Newschevron right
  2. David Neres en Soufiane Touzani delen elkaar panna's uit in 'Fakka met die PATTA'

Het voetbalseizoen zit erop, dus hebben voetballers hun patta's niet meer nodig. Daarom gaat Soufiane Touzani op jacht naar hun voetbalschoenen in de serie: Fakka met die PATTA?! Daarin speelt hij de aller- allerlaatste wedstrijd van het seizoen met beroemde voetballers. Deze week is de beurt aan David Neres, de vliegensvlugge Braziliaanse dribbelaar van Ajax, in het nieuwe uitshirt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Panna's

Een Braziliaanse voetballer uitdagen is vaak moeilijker dan gedacht. Het gaat dan niet meer zomaar om een panna geven, maar om elkaar vermoorden met de bal. Figuurlijk dan. En dat blijkt ook wel als je de video ziet waarin David Neres en Soufiane Touzani het opnemen tegen Tottenham Hotspur. Met de beste celebration die je in tijden hebt gezien.

Arjen Robben

David Neres heeft veel medailles en prijzen, maar een van zijn dierbaarste bezittingen is een shirt van Arjen Robben van het Nederlands elftal. Hij vertelde Soufiane dat Davy Klaassen dat shirt van de snelle buitenspeler ooit voor hem had geregeld. Voor Neres is Robben een groot voorbeeld. Niet alleen omdat ze op dezelfde positie spelen, maar ook omdat Arjen van dribbelen houdt. Neres is supertrots op het shirt: "Ik probeer altijd video's van hem te bekijken en bepaalde dingen hetzelfde te doen. (...) Dat shirt is in Braziliƫ, waar mijn moeder er zorg voor draagt."

Fakka met die PATTA?!

In eerdere afleveringen van Fakka met die PATTA?! ging Soufiane Touzani langs bij andere topvoetballers zoals Leroy Fer, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Cody Gakpo, Myron Boadu en Donny van de Beek. Volgende week verschijnt de aflevering met Calvin Stengs.

Ster advertentie
Ster advertentie