Sport

'Conor McGregor verdiende 3 miljoen per minuut aan Money Fight'

foto: Screenshot Youtube/TMZSports
  1. Newschevron right
  2. 'Conor McGregor verdiende 3 miljoen per minuut aan Money Fight'

Als je hoort hoeveel dollar Conor McGregor mocht bijschrijven op zijn bankrekening na de bokswedstrijd tegen Floyd Mayweather, dan wordt het direct een stuk interessanter om jezelf in elkaar te laten slaan. Volgens BBC Sport zou de Ierse mma-vechter ongeveer honderd miljoen dollar hebben verdiend aan de Money Fight die afgelopen weekend plaatsvond in Las Vegas.

3 miljoen per minuut

Conor McGregor hield het zondagochtend tien rondes van drie minuten vol tegen Floyd Mayweather. Als je snel rekent dan kom je tot de conclusie dat McGregor gemiddeld zo'n 3 miljoen dollar per minuut heeft verdiend, als verliezer van de wedstrijd. Voor de wedstrijd werd nog gemeld dat McGregor minimaal 30 miljoen dollar zou verdienen, maar dat bedrag is flink hoger geworden.

'Meer dan 350 miljoen dollar'

Voor Floyd Mayweather lopen de bedragen helemaal hoog op. Voor de wedstrijd werd gezegd dat de Amerikaanse bokser minimaal 100 miljoen dollar kon bijschrijven, maar daarbij heeft men geen rekening gehouden met het feit dat hij het evenement samen met de UFC heeft georganiseerd. Daarom wordt zijn totale winst nu rond de 350 miljoen dollar geschat. Al dat geld moet natuurlijk gevierd worden en dat deden beide topsporters grenzeloos tijdens hun eigen feestjes, zoals je hieronder kunt zien.

Feestje McGregor

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Feestje Mayweather

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie