Sport

Ismael Lazaar daagt Remy Bonjasky uit: "Van jou win ik gegarandeerd"

  1. Newschevron right
  2. Ismael Lazaar daagt Remy Bonjasky uit: "Van jou win ik gegarandeerd"

Rico Verhoeven heeft zaterdagnacht het gevecht tegen Ismael Lazaar tijdens GLORY 41 gewonnen. De jury riep de 28-jarige kickbokser unaniem uit tot de winnaar. Toch kreeg ook Ismael Lazaar veel respect voor de manier waarop hij deze wedstrijd gevochten heeft tegen de huidig wereldkampioen. Remy Bonjasky was wat minder enthousiast in de nabeschouwing, tot grote ergernis van Ismael.

Bokszak

Volgens Remy was er absoluut geen discussie over mogelijk wie de winnaar van het gevecht was: "Dit was een partijtje boksen op de bokszak voor Rico". In Remy's ogen had Rico Ismael heel makkelijk neer kunnen krijgen als hij maar op één plek door was blijven trappen.

Flying Dutchman

Ismael Lazaar deelt vandaag op Instagram een post waarin hij laat weten het commentaar van Remy niet op prijs te stellen. Daarom daagt hij de Flying Dutchman uit voor een gevecht.

"Ik wil je met alle liefde nog voor één keer de ring uit laten vliegen. (...) Van jou win ik gegarandeerd."

Uitdagingen

Remy heeft het er maar druk mee, want hij werd onlangs ook nog uitgedaagd door Rico. Dat is inmiddels alweer een paar maanden geleden en er is nog steeds geen datum vastgelegd.

"We willen allebei vechten, maar de cijfers moeten kloppen. Als er genoeg cijfertjes zijn, dan gaan we tekenen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie