Sport

Inter Miami van David Beckham wil Messi naar VS halen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Inter Miami van David Beckham wil Messi naar VS halen

De Britse oud-voetballer David Beckham gaat er alles aan doen om Lionel Messi aankomende zomer naar de Verenigde Staten te halen. Beckham is de eigenaar van Inter Miami en heeft er het volste vertrouwen in dat hij de Argentijnse superster naar de Major League Soccer kan halen. Dat meldt The Athletic.

gesprekken met zaakwaarnemer

Messi speelt momenteel bij Paris Saint-Germain, maar zijn contract loopt aan het einde van het seizoen af. Jorge en José Mas, twee broers die samen met Beckham eigenaar zijn van Inter Miami, zijn al twee jaar in gesprek met vader en zaakwaarnemer Jorge Messi. Uit die gesprekken zou een goed gevoel zijn ontstaan, waardoor de eigenaren meer vertrouwen krijgen in de komst van Messi.

PSG wil het contract van Messi graag verlengen en ook zijn oude club FC Barcelona zou geïnteresseerd zijn in een terugkeer van de Argentijn. Transferexpert Fabrizio Romano meldde eerder al dat de 35-jarige aanvaller sowieso pas in 2023 na het WK een besluit wil nemen over zijn toekomst.

Bloedvorm

Na een moeizaam eerste seizoen in Parijs, is Messi dit seizoen in absolute bloedvorm. Na zeventien wedstrijden staat de aanvaller dit seizoen al op 12 goals en 13 assists, waar hij vorig seizoen in totaal slechts tot 11 goals kwam.

Ster advertentie
Ster advertentie