Sport

Rico Verhoeven reageert op opmerking dat hij alleen 'zwakke tegenstanders' krijgt

  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven reageert op opmerking dat hij alleen 'zwakke tegenstanders' krijgt

Rico Verhoeven was aanwezig bij RTL Late Night om terug te blikken op zijn wedstrijd tegen Guto Inocente. Daarnaast reageerde hij op de opmerking die Ajouad El Miloudi vorige week in het programma maakte, namelijk dat Rico de King of Kickboxing is, mede doordat hij van Glory geen goede tegenstanders krijgt. Volgens Ajouad zou Rico moeten vechten tegen jongens als Tyrone Spong en Gökhan Saki.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ajouad: "Ik ben van mening dat Rico ook de King of Kickboxing is, omdat hij geen tegenstanders krijgt die goed genoeg zijn om hem uit de ring te slaan. Die jongens zijn er wel, maar Glory is niet bereid in zee te gaan met deze jongens. Mede doordat ze die jongens te duur vinden."

Uitdaging

"Ik zou nooit een uitdaging uit de weg gaan," reageert Rico. De 29-jarige Brabander vertelt dat de namen die Ajouad noemt wel eens zijn voorgesteld en dat hij open stond om tegen hen te vechten. "Als ze willen mogen ze komen."

Dus hoe komt het dan dat deze gevechten er nog niet van zijn gekomen? Dat heeft deels te maken met Glory, geeft ook Rico toe. "Glory noemt namen op en ik vind alles goed, maar zij moeten het uiteindelijk rond krijgen." De kickbokser legt uit dat tegenstanders vaak allerlei redenen of voorwaarden geven, waar niet aan voldaan kan worden en dat daardoor de gevechten uiteindelijk niet kunnen plaatsvinden.

"Ik ben er altijd, tegen wie dan ook."

Badr

Natuurlijk kan er geen gesprek met Rico voorbijgaan zonder dat de naam 'Badri Hari' valt. Iedereen wil weten of en wanneer die rematch er komt? Maar zoals hij ook al vorige week tegen FunX zei, is er nog niks bekend. Wel kan Rico vertellen dat hij er helemaal klaar voor is en wacht op een datum.

Ster advertentie
Ster advertentie