Sport

Boze Barcelona-fans belagen Koeman na verloren duel tegen Real Madrid

foto: EPA / Twitter
  1. Newschevron right
  2. Boze Barcelona-fans belagen Koeman na verloren duel tegen Real Madrid

Ronald Koeman beleeft niet zijn allerbeste moment als trainer. Zijn team FC Barcelona verloor gisteren met 1-2 tegen aartsrivaal Real Madrid en bij het verlaten van het stadion werd de Nederlandse coach belaagd door boze Barcelona-fans.

Bespuugd en deuken

Op beelden is te zien dat tientallen supporters de auto van Koeman omsingelen en er ook op beginnen te slaan. Ook is te zien dat iemand op de motorkap gaat zitten. Volgens Spaanse media zou de auto bespuugd zijn en zouden er ook deuken in geslagen zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Statement Barcelona

FC Barcelona laat via een statement op Twitter weten het wangedrag van de supporters te veroordelen. "FC Barcelona veroordeelt publiekelijk de gewelddadige acties die onze coach meemaakte bij het verlaten van het het Camp Nou. De club zal beveiligings- en disciplinaire maatregelen nemen om dit soort gebeurtenissen tegen te gaan in de toekomst", aldus de club.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Negende

Door de nederlaag in El Clásico staat Barcelona nu op de negende plek in de Spaanse competitie, zes punten achter koploper Real Sociedad. Real Madrid staat tweede met twintig punten, maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld dan de koploper.

Ster advertentie
Ster advertentie