Sport

'Cristiano Ronaldo vader geworden van tweeling'

  1. Newschevron right
  2. 'Cristiano Ronaldo vader geworden van tweeling'

Verschillende Portugese media beweren dat Cristiano Ronaldo deze week vader is geworden van een tweeling. Volgens televisiestation SIC zijn er afgelopen donderdag een jongen en een meisje geboren, die de namen Mateo en Eva kregen.

Geheim

De televisiezender laat weten dat de tweeling is geboren via een draagmoeder: ''Het is een geheim dat Ronaldo nog niet aan de rest van de wereld heeft onthuld.'' Het nieuws is dus nog niet officieel bevestigd. Door andere media werd echter eerder ook al bekendgemaakt dat hij vader zou worden van een tweeling, via een Amerikaanse draagmoeder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vriendin

Op dit moment heeft de 32-jarige profvoetballer een relatie met Georgina Rodríguez, een 22-jarig model uit Spanje. Volgens de Portugese nieuwssite FLASH! zal ook Georgina een belangrijke rol gaan spelen in het opvoeden van de kinderen.

Zoontje

Ronaldo heeft ook al een zesjarig zoontje, Cristianinho. Wie de moeder van de kleine jongen is, heeft Ronaldo nooit bekendgemaakt. Hij zou 12 miljoen aan de moeder hebben betaald om zijn kindje alleen te kunnen opvoeden.

Ster advertentie
Ster advertentie