Sport

Ben Saddik bedankt Verhoeven: "Hopelijk kunnen we ruzie achter ons laten"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ben Saddik bedankt Verhoeven: "Hopelijk kunnen we ruzie achter ons laten"

Jamal Ben Saddik werd afgelopen zaterdag verslagen door Rico Verhoeven tijdens Glory Collision 3, maar laat middels een emotionele post op Instagram al zijn sportiviteit zien. In de post laat de Belgisch-Marokkaanse kickbokser onder meer weten de ruzie met Rico achter zich te willen laten.

Zwaar jaar

"Het is een zwaar jaar geweest met veel moeilijke gevechten, maar niets is vanzelfsprekend in het leven. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle geleerde lessen. Ik wil Allah bedanken, die mij heeft beschermd en heeft geleerd wat doorzettingsvermogen en vastberadenheid inhouden", schrijft Ben Saddik op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Bedankt Rico'

Naast het bedanken van zijn familie, vrienden, team en fans, heeft Ben Saddik ook nog mooie woorden over voor zijn tegenstander Rico Verhoeven. De twee zwaargewichten waren niet elkaars beste vrienden nadat Ben Saddik tijdens een staredown in 2017 naar Verhoeven spuugde, na een opmerking van Rico. Dat hoopt Ben Saddik nu allemaal achter zich te laten.

"Bedankt Rico, voor het bieden van deze kans. Dit duel gaat vast en zeker de geschiedenisboeken in als een geweldig duel in het zwaargewicht. Je bent absoluut een krijger. Hopelijk kunnen we het kwade bloed dat er tussen ons zat achter ons laten", aldus Ben Saddik.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie