Sport

Müller bezocht kleedkamer Ajax om excuses te maken voor bizarre karatetrap

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Müller bezocht kleedkamer Ajax om excuses te maken voor bizarre karatetrap

Het was een spannende en bizarre avond gisteren in de Johan Cruijff Arena. Het duel tussen Ajax en Bayern München eindigde in 3-3. Beide ploegen moesten in de loop van de tweede helft met tien man verder. Ajax-speler Wöber kreeg eerst rood en kort daarna moest ook Müller het veld verlaten. De Bayern München-speler gaf Tagliafico namelijk een flinke karatetrap.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Excuses

Müller heeft na de wedstrijd de kleedkamer van Ajax opgezocht om zijn excuses te maken aan Tagliafico. Helaas was de Argentijnse speler al vertrokken. In de Duitse pers geeft Müller aan dat hij het niet opzettelijk deed.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volgende ronde

Het is Ajax helaas niet gelukt om groepswinnaar te worden in de Champions League. De club uit Amsterdam is als tweede geëindigd in groep E en dat betekent dat ze in de volgende ronde moeten spelen tegen een van de groepswinnaars van de andere groepen. Dat zijn Borussia Dortmund, Barcelona, Paris Saint-Germain, FC Porto, Manchester City, Real Madrid en Juventus.

De loting voor de tweede ronde zal maandag 17 december plaatsvinden. De wedstrijden vinden volgend jaar in februari en maart plaats.

Ster advertentie
Ster advertentie