Sport

Speler van Olympique Lyonnais ontslagen na scheet in kleedkamer

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Speler van Olympique Lyonnais ontslagen na scheet in kleedkamer

Een opmerkelijk bericht uit de Franse voetbalcompetitie: L'Équipe meldt dat het contract van de Braziliaanse voetballer Marcelo van Olympique Lyonnais afgelopen winter is ontbonden omdat hij een scheet liet in de kleedkamer.

Scheet in kleedkamer

Marcelo, die in het verleden ook uitkwam voor PSV, zou volgens de krant uitbundig gelachen hebben om zijn eigen scheet. Ook zijn teamgenoten lagen in een deuk om de actie. Dat leidde tot veel boosheid bij Olympique Lyonnais' sportief directeur Juninho.

De voetballer en directeur zouden al langere tijd niet door één deur kunnen. Juninho zag de scheet dan ook als kans om afscheid te nemen van Marcelo. Olympique Lyonnais, dat onder leiding staat van de Nederlandse trainer Peter Bosz, bracht afgelopen winter naar buiten dat het contract van de speler, dat doorliep tot medio 2023, werd ontbonden, omdat hij zich had misdragen. De club gaf daarover geen verdere details.

Marcelo

Marcelo speelde 167 wedstrijden voor Olympique Lyonnais en vertrok in januari naar Girondins Bordeaux, dat op het punt staat te degraderen uit de Franse Ligue 1. De 34-jarige verdediger speelde tussen 2010 en 2013 voor PSV. Daar kwam hij in 139 officiële duels in actie en won hij de KNVB-beker en de Johan Cruijff Schaal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie