OMG

Braziliaanse zangeres belandt in ziekenhuis omdat ze scheten inhield in bijzijn vriend

foto: Instagram: @pocah
  1. Newschevron right
  2. Braziliaanse zangeres belandt in ziekenhuis omdat ze scheten inhield in bijzijn vriend

De Braziliaanse zangeres Pocah schaamt zich niet meer om scheten te laten in het bijzijn van haar vriend. Die angst moest ze helaas wel op de harde manier zien te overwinnen. Ze belandde namelijk in het ziekenhuis omdat ze haar scheten te vaak inhield.

'Heftige buikpijn'

In een story op Instagram - die inmiddels verdwenen is - deelde Pocah foto's en video's van zichzelf in het ziekenhuis. Ze beschreef dat ze om 05.30 uur wakker werd met 'heftige buikpijn', waarna ze samen met haar vriend naar het ziekenhuis ging. "Ik dacht dat het ging om nierstenen of een blindedarmontsteking. Na wat onderzoek bleek het uiteindelijk te gaan om een ophoping van vastzittende scheten. Het gaat nu goed met me", liet Pocah weten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Schaam je niet'

Na deze ervaring weet Pocah inmiddels hoe belangrijk het is om je pufjes de wijde wereld in te laten gaan. Met haar stories op Instagram wilde Pocah vooral vrouwen een belangrijke boodschap meegeven. "Dames, schaam je niet om scheten te laten in het bijzijn van je vriend", zei ze. "Het is pas echt gênant als je vriend niet kan slapen doordat je je slecht voelt en dan vervolgens met hem naar het ziekenhuis gaat om daar de diagnose 'vastzittende scheten' te krijgen. Vanaf nu laat ik ze lekker gaan."

Ster advertentie
Ster advertentie