Sport

Bellator 230: Melvin Manhoef wint met knockout, Hesdy Gerges verliest

foto: youtube/spikesportsnl
  1. Newschevron right
  2. Bellator 230: Melvin Manhoef wint met knockout, Hesdy Gerges verliest

Het afscheid van Melvin Manhoef als topsporter komt steeds dichterbij, maar dat zou je niet zeggen als je de 43-jarige zaterdagavond in Milaan zag vechten tijdens Bellator 230. De man die na deze partij afscheid lijkt te nemen, won met een knockout van Yannick Bahati. Hij was overigens niet de enige Nederlandse vechter in Italië.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hesdy verliest

Ex-kickbokser Hesdy Gerges stapte ook de kooi in tijdens Bellator in Milaan. Zijn partij duurde drie ronden, maar uiteindelijk verloor de Amsterdammer van Dragos Zubco. Het oordeel was na drie ronden unaniem (29-28, 29-28, 29-28).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

No Mercy

Vooraf had Manhoef alles tegen zich in de Bellator-wedstrijd tegen de 23-jarige Engelsman Yannick Bahati. Bahati was langer, jonger en misschien zelfs gretiger omdat hij zichzelf wil bewijzen. Aan die voordelen maakte Manhoef snel een einde en hij had daarbij no mercy. Melvin sloeg Bahati namelijk in de eerste ronde al knockout.

Knockout

Melvin Manhoef blokkeerde een knietje en vloerde zijn tegenstander met een rechtervuist. Daarna ging hij op Bahati zitten en sloeg z'n tegenstander knockout met een flink aantal vuistslagen.

Ster advertentie
Ster advertentie