Sport

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik halen uit naar elkaar: "Ik pijp de directie ten minste niet"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik halen uit naar elkaar: "Ik pijp de directie ten minste niet"

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik hebben hard naar elkaar uitgehaald. Dat gebeurde gisteren na de bekendmaking van de nieuwe vechtpartij van Verhoeven. Het ging los in de comments van een Instagrampost, waarna de twee vechters elkaar begonnen uit te schelden. Zo verwees Verhoeven naar het dopinggebruik van Ben Saddik, die op zijn beurt de huidige wereldkampioen ervan beticht "de directie van Glory te pijpen".

Rico haalt hard uit

Glory maakte gisteren de nieuwe vechtpartij van Rico Verhoeven bekend, die op 4 november de ring in zal stappen tegenover Tariq 'Cookie' Osaro. Veel mensen reageerden heugelijk op het nieuws, maar er was ook een fan die liever een andere tegenstander gezien had. Zo stelde hij voor dat Ben Saddik het tegen Verhoeven zou opnemen. "Hij verdient een wild card", suggereerde de fan.

Verhoeven kon het vervolgens niet laten om op het voorstel te reageren. "Hij verdient een wild card? Deze man is voor de tweede keer gepakt met doping", refereerde de huidige wereldkampioen naar de schorsing van Ben Saddik, om daarna nog een keer keihard uit te halen. "Ze zouden hem uit de sport moeten gooien."

foto: Instagram

Ben Saddik reageert

Het duurde niet lang voordat Ben Saddik van zich liet horen. "Ben je bang om weer een oog te verliezen?", reageerde hij in het Engels, omdat beide vechters natuurlijk vele internationale volgers hebben. Ook Ben Saddik haalde vervolgens keihard uit naar zijn collega-vechter. "Je hebt inderdaad gelijk, fake-champ, ik laat het hierbij. Ik zuig de *** van de directie ten minste niet." De Marokkaanse vechter suggereert daarmee dat Verhoeven niet alleen vanwege zijn vechtskills populair is bij organisatie Glory.

foto: Instagram

Dopinggebruik

In een reactie op Ben Saddik laat Verhoeven vervolgens weten dat de Marokkaanse vechter zelf waarschijnlijk ook niet vies is van 'zuigen'. "Ik weet niet waar jij aan gezogen hebt, maar waarschijnlijk is het gemaakt in een laboratorium en kreeg je er een sixpack van", sneerde hij opnieuw naar het dopinggebruik van Ben Saddik. "Jammer dat je er geen vechtershart door gekregen hebt, of een mentaliteit om nooit op te geven. Waarschijnlijk was het niet het all inclusive-pakket."

Nooit gepakt

De laatste opmerking van Verhoeven duidt erop dat hij de socials van Ben Saddik in de gaten houdt. "Dat zegt genoeg: je hebt nog steeds angst in je hart voor me", aldus de geschorste vechter, die vervolgens suggereert dat Verhoeven zelf ook doping gebruikt. "Dat je nooit gepakt bent, betekent niet dat je clean bent, EPO (een vorm van doping, red.) boy." Tot slot maakt Ben Saddik duidelijk dat Verhoeven bang is om zijn titel te verliezen. "In november kom je na 2,5 jaar weer de ring in. Op deze manier lukt het iedereen wel om jaren wereldkampioen te zijn."

foto: Instagram

Ster advertentie
Ster advertentie