Sport

Mike Tyson verklapt: "Ik ga weer vechten in september"

foto: Leonard Zhukovsky (Shutterstock)
  1. Newschevron right
  2. Mike Tyson verklapt: "Ik ga weer vechten in september"

Mike Tyson is weer helemaal ready to rumble en verklapt dat hij binnenkort opnieuw in de ring te bewonderen is. Dat laat Iron Mike weten in gesprek met TMZ.

Terugkeer in 2020

Tyson stapte vorig jaar in november weer in de ring na lange tijd. Dat gebeurde tijdens een zogeheten demonstratiewedstrijd tegen Roy Jones Jr., die geen winnaar opleverde. Dat was voor de 54-jarige Tyson de eerste partij sinds vijftien jaar.

Rematch met Holyfield

Na dat gevecht werd lange tijd gesproken over een rematch tussen Iron Mike en Evander Holyfield. De twee boksers vochten al twee keer eerder tegen elkaar (1996 en 1997) en beide partijen werden door Holyfield gewonnen. Maar vooral het tweede gevecht ging de geschiedenisboeken in. Daarin beet Tyson namelijk een stukje van Holyfields oor af. De onderhandelingen voor een derde gevecht zijn uiteindelijk stukgelopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe tegenstander gevonden

Inmiddels lijkt er een nieuwe tegenstander gevonden te zijn voor Iron Mike. Zo vertelt hij aan een reporter van TMZ: "Ik ga tegen Lennox Lewis vechten in september." De twee stonden in 2002 voor het laatst tegen over elkaar. In dat gevecht sloeg Lewis Tyson in de achtste ronde knock-out. Wat de precieze datum van het nieuwe gevecht tussen Lewis (55) en Tyson (54) is, is nog niet bekend. To be continued...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie