Sport

Badr Hari is back tijdens Glory 51 Rotterdam!

foto: YouTube GLORY Kickboxing
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari is back tijdens Glory 51 Rotterdam!

Gisteren was het vuurwerk in de ring tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik. Voordat het gevecht tussen de twee zwaargewichten begon, werd er plotseling een video afgespeeld. Het werd stil in de zaal, want de stem van Badr Hari was te horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Badr is back

In een dikke video liet de 'Bad Boy' een aantal keiharde knockouts zien en liet hij iedereen even weten dat hij keihard back is tijdens Glory 51 op 3 maart 2018 in Rotterdam: "Als je echte gevechten wil zien, echte knockouts, dan kan ik je één ding vertellen: Ik daag elke vechter die denkt iets te betekenen tussen de touwen uit om tegen mij te vechten! Het maakt me niet uit wie, het maakt met niet uit wanneer, ik ben klaar voor iedereen. [...] Iedereen die tegen mij wil vechten, wordt knockout geslagen!"

rematch

Na zijn winst greep Rico Verhoeven de microfoon en daagde hij Badr Hari meteen uit voor een rematch. "Ik heb één vraag: Wie wil er in 2018 Rico vs. Badr zien?", riep de kickbokser door de microfoon. "Trek je handschoenen weer aan, ga de gym in, want ik wacht op je!" Verhoeven zal tijdens Glory 51 niet tegen Badr Hari vechten, want Badr zal het eerst tegen een andere tegenstander opnemen.

Ster advertentie
Ster advertentie