Sport

Verhoeven slaat Ben Saddik knock-out tijdens spektakelstuk

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Verhoeven slaat Ben Saddik knock-out tijdens spektakelstuk

Gisteren stonden Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik eindelijk tegenover elkaar in een kolkend Ahoy Rotterdam. Rico Verhoeven had voorspeld dat hij Saddik deze wedstrijd veel eerder knock-out ging slaan, maar hij maakte zijn belofte pas in de laatste ronde waar. Met een harde trap en goede klappen wist Rico de ijzersterke Ben Saddik naar de grond te werken. De scheidsrechter maakte meteen een einde aan de wedstrijd. The King of Kickboxing heeft weer gewonnen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

moeilijkheden

Maar was het dan een onemanshow van Rico Verhoeven? Nee totaal niet! In de eerste ronde leek het er zelfs op dat Rico knock-out zou gaan. Het publiek was uitzinnig door de fantastische acties van Ben Saddik. De vechter bleef geconcentreerd en hij wist keer op keer zijn krachtige stoten te gebruiken. Rico ving klap na klap en wankelde op zijn benen. Gelukkig voor hem was de ronde snel voorbij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

knock-out

Jamal bleef goed tegengas geven, maar na de eerste zwakke ronde wist Verhoeven toch zijn ritme te vinden. En als Rico zijn ritme heeft gevonden, is het code rood. In de vijfde ronde gaf Rico een keiharde trap tegen het hoofd van Saddik. Hij zag duidelijk sterretjes en wankelde op zijn benen. Rico gooide nog een aantal harde vuistslagen en Saddik belandde knock-out in de touwen van de ring. De titel in het zwaargewicht blijft dus van Verhoeven. Via Instagram bedankte hij zijn fans:

Ster advertentie
Ster advertentie