Sport

Maakte Harkemase Boys de grootste voetbalblunder van de eeuw?

foto: YouTube Harkemase Boys
  1. Newschevron right
  2. Maakte Harkemase Boys de grootste voetbalblunder van de eeuw?

Je kent het vast wel: zo'n teamgenoot in je voetbalteam die de meest simpele goal nog kan verprutsen. Dennis van Duinen, speler van de Friese voetbalclub Harkemase Boys, was dit weekend de pineut. Hij kreeg een bal voor open doel en schoot de bal hard over de lat.

avond vol pech

De Harkemase Boys stonden thuis met 2-0 voor tegen SV Capelle, toen Dennis van Duinen zichzelf vrij speelde. Met alleen het doel nog voor zich kon hij niets anders dan scoren. Althans, dat zou je denken. Van Duinen wist de bal keihard over de goal te schieten. Ach, bij 2-0 maak je je daar niet zo druk om. Maar de pech hield niet op voor de Friezen. SV Capelle won uiteindelijk met 2-3. Kennelijk was iedereen helemaal van de kaart door de gemiste kans...

polletje

"Ik was helemaal niet bezig met missen. Ik wilde de bal hoog binnenschieten en ik was eigenlijk al bezig met juichen. Maar de bal kwam op een polletje…", vertelt Dennis van Duinen. Maar was het ook echt een polletje? Hierbij springt de voetbal namelijk omhoog en dat is op de beelden niet te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie