Sport

Royston Drenthe spreekt met Eljero Elia over SFB, zijn dochters, auto's en Feyenoord

  1. Newschevron right
  2. Royston Drenthe spreekt met Eljero Elia over SFB, zijn dochters, auto's en Feyenoord

Royston Drenthe a.k.a. Roya2faces spreekt in een nieuwe aflevering van D20 met Eljero Elia. Hij vraagt de voetballer naar zijn vriendschap met Rick Karsdorp, de situatie rond SFB, zijn drie dochters, zijn vier auto's en natuurlijk de mogelijke kampioensbeker voor Feyenoord. Elia gaat er, net als velen anderen dit weekend, vanuit dat zijn club kampioen wordt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

''We gaan er honderd procent voor. Vanaf het begin seizoen heb ik al gezegd dat ik kampioen wil worden.''

SFB

Eljero Elia is goed bevriend met de jongens van SFB. Op het moment van het interview waren de jongens duidelijk nog niet vrij en Elia vertelt wat hij vindt van de hele situatie.

''Het heeft twee kanten. Ik ben zelf ook een vader van drie dochters. Het is heel gevoelig. Je hebt mensen die er niet tegen kunnen en vinden dat ze gestraft moeten worden. [..] Er zijn dingen gebeurd die niet mochten gebeuren, zoals het filmpje. Er zijn ook dingen waar de jongens niets mee te maken hebben, maar ze worden er wel voor gestraft.''

Vier auto's

Het is geen geheim dat je als profvoetballer goed verdient. Ook bij Elia betaalt het zich zichtbaar uit. Hij heeft maar liefst vier auto's, namelijk een Mercedes, een Rolls Royce, een Lamborghini en een Range Rover. Maar het allerbelangrijkst voor hem zijn zijn drie dochtertjes.

''De middelste komt altijd bij me hangen, kusjes geven. De hele dag door.''

Ster advertentie
Ster advertentie