Sport

Germaine de Randamie mist UFC Fight Night Rotterdam

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Germaine de Randamie mist UFC Fight Night Rotterdam

Aankomende zaterdag vindt in Rotterdam UFC Fight Night plaats. Diverse toppers in Mix Martial Arts (MMA) komen hier in actie. Germaine de Randamie, die begin dit jaar nog UFC wereldkampioen werd in het vedergewicht, zal de UFC Fight Night helaas moeten missen. De Iron Lady moet geopereerd worden aan haar rechterhand. Dat liet ze haar volgers via Instagram weten.

Pezen

De pezen in de rechterhand zouden de oorzaak zijn van haar afmelding. In haar bericht op Instagram schrijft De Randamie dat de pezen in haar hand teveel beschadigd zijn. Ze heeft geprobeerd om de operatie uit te stellen tot na haar gevecht, maar dat lukte helaas niet. Ondertussen heeft ze geprobeerd om door te trainen, schrijft de Iron Lady op Instagram. Maar op dit moment kan ze haar vingers niet meer buigen, laat staan een vuist maken. Het spijt haar dan ook enorm voor haar tegenstander en voor de fans dat ze niet in staat is om te vechten aankomend weekend.

Stefan struve

Door het wegvallen van Germaine de Randamie is Stefan Struve de enige Nederlandse ster die in actie komt. Skyscraper zal het opnemen tegen de Rus Alexander Volkov. De twee boomlange zwaargewichten daagden elkaar in mei van dit jaar uit via Twitter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het complete programma van UFC Fight Night Rotterdam vind je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie