FunX Talent

SuperSongDag-talent Shedney Ruffin valt in de smaak

  1. Newschevron right
  2. SuperSongDag-talent Shedney Ruffin valt in de smaak

Shedney Ruffin viel in de smaak vandaag bij SuperSongDag-jurylid Justin Hendrik. Hij is manager van Fais die nu een hit aan het scoren is met Afrojack. De rapper schrijft al haar nummers zelf en daarmee scoorde ze vanaf het begin al tien punten bij Justin.

liefde centraal

Maar ook de sound van Shedney's tracks konden op veel positief commentaar rekenen van Justin. Als eerste liet de opvallend uitziende rapper 'Obsessie' horen. Een nummer dat over de liefde gaat.

Shedney: "Het klinkt misschien corny maar in mijn tracks staat liefde altijd centraal. Het nummer begint heel mooi, net als in de liefde, maar daarna wordt het langzamerhand lelijk."

Met die track scoorde ze goed bij Justin want hij heeft een zwak voor Nederlandstalige nummers. Toch had hij wat commentaar op de track. "Ik werd meegenomen in de tekst van de verses maar de hook vond ik te slap. Dat is jammer."

Luister zelf wat je ervan vindt:

bescheiden zangkwaliteiten

Bij de tweede live-track maakte Shedney dit goed. Het nummer 'File' heeft volgens de Justin Hendrik een veel betere hook die echt blijft hangen. "Ik ben ook erg gecharmeerd van hoe ontspannen je hier staat en van je bescheiden zangkwaliteiten. Die passen hier perfect bij."

Ster advertentie
Ster advertentie