FunX Talent

Jayh beslist tijdens spannende battles: Fo en Souf niet door in SuperSongDag

  1. Newschevron right
  2. Jayh beslist tijdens spannende battles: Fo en Souf niet door in SuperSongDag

Voor sommigen was het vandaag zenuwslopend bij FunX. De talenten van SuperSongDag waren namelijk aanwezig om tijdens de zenuwslopende battles de jury van hun kwaliteiten te overtuigen.

Niet zomaar een jury, Jayh Jawson is vanaf vandaag het vaste jurylid van de talentenshow en samen met FunX DJ Hassan beoordeelden zij de eerste vier talenten.

battle 1: L. Ciano vs. Boykii & Smallavelli

De eerste battle was tussen L. Ciano en het duo Boykii & Smallavelli. Beiden teams moesten het in één minuut tegen elkaar opnemen, voor de neus van de jury. De Rotterdamse L. Ciano koos voor een sterke rap terwijl Boykii & Smallavelli rap afwisselden met zang.

Battle 2: Cissy vs. Fo & Souf

Cissy moest het in de tweede battle opnemen tegen Fo & Souf. De enige vrouw van vandaag was ook degene met de sterkste zangkwaliteiten. Voor Fo & Souf was het daarna een moeilijke taak om daar overheen te gaan.

wie gaat er naar huis?

Voor juryleden Jayh en Hassan was het na de twee battles duidelijk: L. Ciano en Cissy hadden hen overtuigd met hun talent en dus mochten zij als eerste door naar de volgende ronde. De twee overgebleven duo's moesten het daarom tegen elkaar opnemen daarna en dat gebeurde in een super spannende, derde battle.

Uiteindelijk besloot de jury Boykii en Smallavelli met de haken over de sloot door te laten gaan. Fo en Souf moeten dus naar huis. Toch gingen ze niet helemaal met lege handen weg want Jayh gaf ze nog wat advies mee.

"Jullie doen allebei hetzelfde. Het is heel moeilijk om het spannend te houden. Dus zorg ervoor dat de zangkwaliteit meer wordt opgekrikt."

Volgende week gaan de overige vier talenten met elkaar battelen.

Ster advertentie
Ster advertentie