Up 2 Date

Vacature voor jou? Extreem rijk Brits gezin zoekt nanny en heeft daar een royale vergoeding voor over

  1. Newschevron right
  2. Vacature voor jou? Extreem rijk Brits gezin zoekt nanny en heeft daar een royale vergoeding voor over

Je moet niet bang zijn voor poepluiers, altijd rustig kunnen blijven als je de hele dag tussen huilende kinderen zit én tegen hele lange werkdagen kunnen, als je nanny van dit gezin wil worden. Maar, er staat ook wel wat tegenover. Wat dacht je van het rondrijden in dure auto's, elke dag eten gemaakt door een sterrenchef, tripjes naar Barbados of Kaapstad en ook niet onbelangrijk: een salaris van 110.000 euro per jaar?

Zware baan

De Daily Mail kwam langs deze opmerkelijke advertentie die op een vacaturesite voor nanny's staat. Het Britse gezin is op zoek naar iemand die zes dagen in de week, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, op hun vier kinderen van 2, 5, 7 en 15 wil passen. De nanny moet aanwezig zijn bij het thuisonderwijs dat de kinderen krijgen en ook deelnemen aan de lessen. En het liefst eet de nanny ook altijd samen met de kinderen, dat wordt wel klaargemaakt door een sterrenchef.

Vereisten

Er zijn alleen wel extreem veel eisen. De nanny moet een diploma in kinderpsychologie en vijftien jaar ervaring hebben. Ook moet degene een Brits rijbewijs hebben en zelfverdediging kunnen. O, ja en het moet geen probleem zijn om tot wel drie keer per week te vliegen tussen de huizen van het gezin in Londen, Atlanta, Barbados en Kaapstad.

Afbeelding: Childcare.co.uk

Foto: Pexels

Ster advertentie
Ster advertentie