Up 2 Date

Vanessa Bryant reageert op verlies man en dochter: "We zijn er helemaal kapot van"

  1. Newschevron right
  2. Vanessa Bryant reageert op verlies man en dochter: "We zijn er helemaal kapot van"

Vanessa Bryant heeft op Instagram gereageerd op het tragische en plotselinge verlies van haar man Kobe en hun 13-jarige dochter Gianna. Zij kwamen samen met zeven anderen om bij een helikoptercrash.

Steun

"Mijn meisjes en ik willen alle miljoenen mensen bedanken die ons gesteund hebben in deze verschrikkelijke tijd", begint Vanessa. "Bedankt voor al jullie gebeden, we hebben ze zeker nodig. We zijn helemaal kapot van het plotselinge verlies van mijn liefhebbende echtgenoot, Kobe - de geweldige vader van onze kinderen; en mijn mooie, lieve Gianna - een liefhebbende, attente en prachtige dochter, en geweldige zus van Natalia, Bianka en Capri."

{instagram https://www.instagram.com/p/B77K8XWDY7O/ }

Pijn

"De pijn die we nu voelen is onbeschrijfelijk", schrijft de 37-jarige vrouw verder. "Ik troost mezelf met de gedachte dat Kobe en Gigi wisten dat ze heel erg geliefd waren. We zijn zo gezegend om hen in ons leven te hebben. Ik wou dat ze hier voor altijd met ons waren. Ze waren prachtige zegeningen die te vroeg van ons af zijn genomen."

Vanessa laat in het Instagram-bericht ook weten dat ze meeleeft met alle andere families die hun geliefden verloren bij het ongeluk: "We delen het leed."

Toekomst

"Ik weet niet wat de toekomst voor ons in petto heeft en het is onmogelijk om ons een leven voor te stellen zonder hen. Maar we worden elke dag wakker en proberen door te zetten, omdat Kobe en ons meisje Gigi hun licht op ons schijnen. Onze liefde voor hen is eindeloos en onmeetbaar." De vrouw van de legendarische basketballer vraagt aan iedereen om de privacy van de familie te respecteren: "Dat zullen we nodig hebben nu we leren om te gaan met deze nieuwe realiteit."

Ster advertentie
Ster advertentie