Up 2 Date

DJ Wef vertelt openhartig over relatie met Ronnie, baby Nori en alle negativiteit

foto: YouTube: Club Hub
  1. Newschevron right
  2. DJ Wef vertelt openhartig over relatie met Ronnie, baby Nori en alle negativiteit

"We wilden het eigenlijk helemaal niet vertellen, maar op een gegeven moment zien mensen je steeds meer samen. En ja, ik werd ook steeds boller. Probeer dat maar eens te verbergen." DJ Wef vertelde openhartig over haar zwangerschap bij Club Hub. Eind december vorig jaar werden zij en Ronnie Flex ouders van hun dochter Nori Dua. Een relatie hadden ze niet, en die combinatie zorgde voor een stortvloed aan negatieve reacties.

"We willen het uiterlijk van Nori nog even geheim gouden. De opmerkingen zijn iets te negatief en het doet ons gewoon veel. We schrokken er wel echt van. Ronell laat wel langzaam steeds meer zien."

vooroordelen

Wef, ofwel Wafea Kefi, vindt het moeilijk dat mensen niet gewoon blij voor ze kunnen zijn. "Als mensen me op straat herkennen, vind ik het prima, maar soms kijken ze me echt raar aan, zo van: kijk dat is die baby momma van Ronnie." Hoewel de twee al ruim tien jaar bevriend zijn, wordt er vaak vanuit gegaan dat Ronnie en Wef elkaar kennen via een one night stand. "Als je je kleed zoals ik doe, hebben mensen al snel vooroordelen."

situationship

De twee hadden wel echt gevoelens voor elkaar. Zo schreef Ronnie een ode aan DJ Wef, genaamd Regen In De Tuin. "Hij is lief, we hebben echt veel momenten meegemaakt en onze vriendschap was sowieso heel hecht. Hij had voorheen gewoon een relatie en ik ook. We waren wel bijna ieder weekend samen na zijn shows." Maar een echte relatie wil de Marokkaans-Tunesische Wef het niet noemen. Eerder een soort situationship. Ondanks alles, hebben de twee de zwangerschap heel bewust samen meegemaakt. "Ronnie was er echt voor me."

Toch relatie met ronnie?

Wanneer DJ Wef de vraag krijgt of zij en Ronnie ooit nog bij elkaar zouden kunnen komen, glimlacht ze. Er zit een lichtelijke aarzeling in haar antwoord. "Ik weet het niet. Ik kan niet in de toekomst kijken, het blijft de vader van m'n kind en we hebben een hele hechte band. Ik ga niet zomaar dingen zeggen."

Nori versus Save

Nori krijgt gelukkig veel liefde van haar ouders, ondanks het feit dat ze geen relatie hebben. Maar wist je dat, als het een jongetje was geweest, de baby Save had geheten? Als in 'opslaan'. "We hadden van tevoren gezegd dat hij de naam voor een meisje mocht bedenken en ik voor een jongen. Haar tweede naam, Dua, komt trouwens wel van mij."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie