Up 2 Date

Man zit dagenlang dood in stoel thuis en heeft bijtwonden van zijn eigen honden

foto: Foto ter illustratie/ Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Man zit dagenlang dood in stoel thuis en heeft bijtwonden van zijn eigen honden

In het Gelderse Terborg heeft de politie op vrijdagavond het levenloze lichaam van een zestigjarige man aangetroffen in zijn huis. Uit onderzoek bleek dat hij al meerdere dagen dood was. Hij woonde daar niet alleen; er woonden ook drie honden, een kat, drie konijnen, een varken, kippen en een schaap. Hij is overleden door bloedvergiftiging. Hij had meerdere bijtwonden, veroorzaakt door zijn eigen honden, meldt de politie.

Bijtwonden

De man is meerdere keren door zijn eigen honden gebeten, ook voordat hij stierf, meldt de politie aan Omroep Gelderland. Er waren namelijk hechtingen te zien in zijn lichaam die hij mogelijk zelf had aangebracht. Alle dieren zijn uit het huis meegenomen, waarvan één een valse rottweiler was. Er werd besloten om de hond te laten inslapen, op advies van experts. Volgens hen was de hond niet meer heropvoedbaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kluizenaar

De politie ontdekte veel rommel in het huis, voornamelijk oud ijzer. Ze hebben drie grote bakken vol met spullen weggehaald. Buurtbewoners reageren geschokt tegenover Omroep Gelderland. Ze zeggen dat de man een kluizenaar was, maar dat hij wel vaak buiten te zien was om zijn honden uit te laten.

Ster advertentie
Ster advertentie