Up 2 Date

Moeder zingt hartverwarmend lied voor zoontje dat gepest wordt

foto: YouTube: Latruth
  1. Newschevron right
  2. Moeder zingt hartverwarmend lied voor zoontje dat gepest wordt
Een moeder in Amerika gaat viral met een filmpje waarin ze haar zoon het hartverwarmende lied Why I Love You van Major toezingt. Haar zoon Isaiah komt namelijk vaak verdrietig thuis, omdat hij op school gepest wordt vanwege zijn huidskleur. In de video steekt ze hem al zingend een hart onder de riem. Net voordat ze aan het refrein wilt beginnen barst haar zoontje in huilen uit.

Pesten

Het mooie gebaar van de moeder bereikte al snel een groot publiek. Dit had ook te maken met het feit dat er begin deze maand een negenjarig meisje uit de Amerikaanse staat Alabama zelfmoord had gepleegd. Ze werd door klasgenoten hevig gepest vanwege haar huidskleur. Toen het zelfs doorging nadat ze van school gewisseld was, besloot ze om een einde aan haar leven te maken. ''Ik hoop dat hij op deze manier gaat onthouden dat hij niet onzeker hoeft te zijn over zijn huidskleur.'' Ook wilt ze op deze manier pesten onder de aandacht brengen omdat er niet genoeg aan gedaan wordt. ''Er zijn veel kinderen die elkaar pijn doen op school omdat ze geen liefde krijgen thuis. Ik probeer Isaiah elke dag te vertellen dat hij mooi is en hij trots moet zijn op zijn donkere huid.''

Support

Veel mensen leefden mee met het mooie gebaar van de moeder. En dat leidde tot een stroom aan hartverwarmende berichten en filmpjes:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie