Up 2 Date

Tweede verdachte opgepakt met betrekking tot dood Mac Miller

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Tweede verdachte opgepakt met betrekking tot dood Mac Miller

Er is een tweede verdachte opgepakt in verband met de dood van Mac Miller. De 36-jarige Ryan R. is deze week gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de rapper. Mac Miller overleed een jaar geleden door een overdosis alcohol, cocaïne en fentanyl. De eerste verdachte, Cameron, P., werd vorige maand opgepakt. Hij zou vervuilde pillen aan de rapper hebben verkocht.

Drugs en wapens gevonden

Wat de rol van de man precies zou zijn geweest bij de dood van de jonge rapper, is nog onduidelijk. Wel is naar buiten gekomen dat tijdens een huiszoeking drugs zoals marijuana en voorgeschreven medicijnen zijn gevonden in het huis van Ryan. De man wordt naast drugsbezit ook aangeklaagd voor het bezitten van wapens, een grote hoeveelheid kogels en een demper.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mac Miller

Mac Miller overleed op 7 september 2018 aan een overdosis. De rapper zou om de drug oxycodon gevraagd hebben maar fentanyl gekregen hebben, wat ongeveer honderd keer zo sterk is als morfine. De rapper had al langere tijd een drugsverslaving en rapte er dan ook vaak over in zijn tracks zoals Bill.

Ster advertentie
Ster advertentie