Naar homepage
Entertainment

Er komt een docu over het leven van Mac Miller

bron: AFP
  1. Newschevron right
  2. Er komt een docu over het leven van Mac Miller

Er komt een documentaire aan over het leven van de overleden Mac Miller. De Canadese filmmaker CJ Wallis heeft op social media laten weten aan de slag te gaan met het verzamelen van materiaal en het houden van interviews over de rapper. Daarbij roept hij fans op om onder zijn bericht te laten weten met wie hij zou moeten spreken voor de docu. CJ Wallis werkte eerder samen met artiesten zoals Wiz Khalifa, Lil Wayne, 2 Chainz en Ty Dolla $ign.

"Voor zijn familie, vrienden en fans."

Ariana Grande aan het woord

Onder het bericht verschijnen vooral namen van artiesten die close met Mac waren, zoals ScHoolboy Q, Anderson .Paak, Thundercat en Vince Staples. Ook geven sommigen aan graag Mac's ouders en ex-vriendin Ariana Grande aan het woord te willen zien. Wanneer de documentaire uitgebracht wordt, is niet nog bekend.

Drugs

De 26-jarige rapper, die al een tijdje kampte met drugsproblemen, werd vorig jaar september dood aangetroffen in zijn slaapkamer. Later bleek hij overleden te zijn aan een combinatie van cocaïne en fentanyl. Zijn dood zorgde voor een grote schok. Verschillende collega-artiesten en ex-vriendin Ariana Grande deelden hun emotionele reactie online.

Ster advertentie
Ster advertentie