Up 2 Date

Doodsoorzaak Mac Miller: mix van cocaïne en fentanyl

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Doodsoorzaak Mac Miller: mix van cocaïne en fentanyl

Mac Miller is eerder dit jaar overleden aan de combinatie van cocaïne en fentanyl. Dat staat volgens TMZ in het definitieve rapport van de lijkschouwer dat ze in handen hebben. De Amerikaanse rapper had ook alcohol gedronken. Mac overleed volgens het rapport niet aan een hoge dosis drugs, maar aan een dodelijke combinatie.

Bloed uit neusgat

In het rapport staat dat Mac Miller in een 'biddende positie' op het bed werd aangetroffen. Er kwam bloed uit een van zijn neusgaten. Op zijn nachtkastje lag een lege fles alcohol en in de badkamer werd een potje pillen gevonden. Ook werd er een witte poeder aangetroffen op een dollarbiljet en op een iPad.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drugsproblemen

Op 7 september werd Mac Miller dood gevonden in zijn slaapkamer. Hij had al langer problemen met drugs. Het was bijvoorbeeld ook de reden dat Ariana Grande besloot om een punt achter hun relatie te zetten.

"Schiet alsjeblieft op!"

In het gesprek tussen de alarmcentrale en de man die Mac Miller thuis aantrof is duidelijk te horen dat hij "schiet alsjeblieft op!" zegt. Hij hoopte dat zijn vriend nog leefde, maar nu blijkt dat de rapper op dat moment al overleden was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie