Up 2 Date

Man (23) doodgestoken op dansvloer in technoclub tijdens tweede kerstdag

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Man (23) doodgestoken op dansvloer in technoclub tijdens tweede kerstdag

Een 23-jarige man is in de nacht van maandag op dinsdag doodgestoken op de drukke dansvloer van een technoclub in de Engelse stad Birmingham. Er waren op het moment van het drama honderden mensen in de nachtclub aanwezig. De politie is naar aanleiding van de steekpartij een uitgebreid moordonderzoek gestart.

Reanimatie

De steekpartij vond gisterenavond kort voor middernacht plaats op de bomvolle dansvloer van technoclub The Crane, zo melden Britse media. Het personeel van de club en de opgeroepen hulpdiensten probeerden de man nog te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Hij werd dertig minuten na de eerste melding dood verklaard.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drukte

In de club vierden vele honderden mensen de Tweede Kerstdag, in Engeland ook wel bekend als 'Boxing Day'. Het achterhalen en vinden van de dader, of mogelijk zelfs daders, is door de drukte dan ook niet eenvoudig. Op beelden van een feestje eerder deze maand in The Crane is te zien met welke omstandigheden de politie te maken heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Getuigen

De politie bekijkt de bewakingsbeelden van de club in de hoop om zo toch te kunnen vaststellen wat er zich precies heeft afgespeeld. Ook worden clubbezoekers die iets gezien of wellicht zelfs gefilmd hebben opgeroepen zich te melden.

Ster advertentie
Ster advertentie