Up 2 Date

Tienduizenden euro's ingezameld voor achtergebleven kinderen: "Samen sterk voor Romy en haar familie"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Tienduizenden euro's ingezameld voor achtergebleven kinderen: "Samen sterk voor Romy en haar familie"

Na de aanslag in het Erasmus MC, is er een crowdfunding gestart ter ondersteuning van de familie van de overleden Marlous (39) en haar dochter Romy (14). “Laten we samen bewijzen dat de kracht van medeleven en zorgzaamheid sterker is dan welke tragedie dan ook”, aldus de organisatoren. Zij hopen de familie te ontzorgen.

ONTZORGEN

Deze crowdfunding moet de families ontzorgen van de financiële lasten die gepaard gaan met o.a. een begrafenis. "Romy's tweelingzuster en haar 5-jarige broertje zijn nu geconfronteerd met de pijnlijke realiteit van het verlies van hun moeder en zus", aldus de intiatiefnemers. De beste vriendin van Romy was getuige van het gruwelijke incident, en heeft het er zwaar mee. “Haar weg naar herstel zal lang en moeilijk zijn en hulp is essentieel om haar te ondersteunen in deze donkere tijd”, schrijven de oprichters van de inzamelingsactie.

DONATIELINK

Tot nu toe is er al een indrukwekkend bedrag van meer dan 19.000 euro ingezameld dankzij ruim 800 donateurs. Het streven is om 60.000 euro te verzamelen. Als je ook wilt doneren, kan dat via deze link.

Ster advertentie
Ster advertentie