Up 2 Date

Boef: "Ik wil nog track maken over moeder of jeugdvrienden"

  1. Newschevron right
  2. Boef: "Ik wil nog track maken over moeder of jeugdvrienden"

Boef braaf? Nee joh, een rebels randje blijft hij altijd wel houden. Maar de rapper heeft zijn slechte imago ingeruild voor een goede. Met al zijn jonge fans, vond het Jeugdjournaal het hoog tijd om de hitjesmaker persoonlijk te spreken.

"We hadden het net over een voorbeeld zijn voor de jeugd. De manier waarop ik dat anderhalf jaar geleden deed, was niet goed. Op een schaal van 0 tot 10 was ik zeker een twee of drie. En om naar die negen toe te komen, zal je je iets meer moeten gedragen."

Geld = vrijheid

Boef vindt het heerlijk om slapend rijk te worden en ziet geld als vrijheid.

"Geld is mijn vrijheid naar het buitenland, gezondheid, lekker eten of als je familie het bijvoorbeeld nodig heeft. Ik kan zeggen dat geld mij gelukkig maakt."

Moeder of jeugdvrienden

Boef is stiekem wel blij dat zijn ouders z'n raps niet verstaan. Ze wonen namelijk in Parijs en spreken geen Nederlands. "Soms is het wel een voordeel dat mijn ouders mijn raps niet verstaan, want ik zeg niet altijd hele nette dingen." Gelukkig zijn ze alsnog heel trots op hem.

Boef rapt niet altijd hele nette dingen, maar wil zich ook wel van zijn gevoelige kant laten horen. "Ik zou nog wel een liedje over mijn moeder of jeugdvrienden willen maken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie