Up 2 Date

Jermaine deelt goed nieuws: de acht tumoren zijn weg!

  1. Newschevron right
  2. Jermaine deelt goed nieuws: de acht tumoren zijn weg!

Goed nieuws! De behandeling die de doodzieke Jermaine in Amerika volgde slaat aan. De acht tumoren die in zijn hoofd zaten, zijn weg. Dat deelt Jermaine op zijn Facebook. De antineoplaston-therapie was zijn laatste hoop op genezing, maar werd niet vergoed. Jermaine riep daarom met succes via social media iedereen op om geld te doneren.

MRI-scan

De doodzieke Jermaine haalde genoeg geld op om in Amerika een dure behandeling te ondergaan. Hij is sinds een paar weken terug in Nederland en ging deze week langs de dokter voor de uitslag van de MRI-scan. Dat was een ontzettend spannend moment voor hem.

"Dit was voor mij een moment van leven of dood. Ik had mijn oma, vader, nicht en neefje meegenomen. Zij waren zenuwachtiger dan ik, want ik realiseerde nog steeds niet dat het over mij ging."

tumoren

Gelukkig zag de scan er goed uit: "De dokter pakte de oude MRI erbij en zette de nieuwe scan ernaast. Op de eerste scan zag je 8 tumoren, en op de nieuwe scan zijn ze allemaal WEG!" Super goed nieuws natuurlijk! In een interview met Hallo Nederland zegt hij blij te zijn, maar het ook allemaal nog onwerkelijk te vinden.

"Ik ben wel blij, maar ik denk ook: leef ik nog in een droom? Ik kan het nog niet beseffen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

skeptisch

Hoe goed het nieuws ook is, de Nederlandse artsen blijven sceptisch. De tumoren kunnen terugkomen. De arts die Jermaine in Amerika heeft behandeld moet regelmatig voor de rechter komen, omdat zijn methoden niet wetenschappelijk zijn bewezen. Twijfels heeft Jermaine zelf niet: "Ik zet mijn verstand op nul en blijf doorgaan. Als ik dat niet doe, ga ik weer twijfels hebben en dat moet ik op dit moment niet hebben".

behandeling

De behandeling is nog niet helemaal afgerond. Jermaine heeft niet genoeg geld. Hij heeft nog ongeveer 80.000 euro nodig om de behandeling helemaal af te maken.

Ster advertentie
Ster advertentie